Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Organic

Un blend amb valors sostenibles

Organic

Project presentation background

Organic

Una excel·lent selecció de cafès de màxima qualitat produïts en finques sostenibles i ideal per prendre en format espresso.

Organic

El nostre cafè Organic és fruit d’una excel·lent selecció de cafès amb certificació organica que promou sistemes d’agricultura millorada en el que eviten l’ús de fertilitzants i plaguicides sintètics per utilitzar alternatives naturals i mecàniques.

Notes de tast

El cafè Organic destaca per oferir cos marcat i intens amb notes de xocolata, mora i avellanes. Una varietat ideal per prendre en format espresso.

Sabor 0
Acidesa 0
Balanced 0
Aroma 0
Cos 0

Formats disponibles

Càpsules monodosi d’alumini

El blend Organic està disponible en càpsules d’alumini Art compatibles amb el sistema Nespresso*.
Les càpsules d’alumini conserven totes les propietats del cafè intactes i tenen un funcionament òptim amb les cafeteres del sistema Nespresso*.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi