Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Cafè en gra

Bossa de quilo de

Cafè en gra.

Els blends de Gran Caffè Ravezzi són fruit d'una sel·lecció de cafès de la més alta qualitat amb característiques superiors quant a matissos florals, aromes i acidesa.

Realitzem una torrefacció setmanal del cafè per aconseguir preservar millor totes les característiques del producte.

Des de Gran Caffè Ravezzi creem les nostres pròpies mescles de cafè unint diferents varietats o orígens de cafè per crear una bona mescla amb les particularitats que busquem en cada cas: cos, aroma, acidesa, fragància...

Pensat especialment per utilitzar en la hostaleria i la restauració, el nostre cafè en gra té com a denominador comú la qualitat a partir de blends curosament seleccionats.

Oferir el cafè de la millor qualitat ha estat sempre una de les principals raons de ser de Gran Caffè Ravezzi.

Entre els nostres blends n'hem creat un pensant en els cafès italians (Massimo) amb molt cos, crema i fortalesa. D'altres estan ideats per paladars qeu busquen trobar més matisos en un blend com el nostre Capritxoso caracterizat per la seva acidesa, floral i reminiscències a la xocolata.

Cafè en gra

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa. Una selecció pensada especialment per als professionals de l’hostaleria i la restauració perquè puguin oferir als seus clients un cafè de la màxima qualitat acabat de moldre.

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi és la solució ideal per a la restauració i l'hostaleria. El fet de moldre'l al moment fa que el cafè tingui un sabor més intens i fresc.

Envasat en paquets d’un quilo, el nostre cafè en gra està disponible en diverses varietats per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients: Cafè Delicioso, Cafè Massimo, Cafè Decaffeinato i Cafè Capritxoso.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

Al nostre restaurant sempre em cuinat amb productes frescos i de primera qualitat per oferir una bona carta als nostres clients. No podíem seguir oferint el cafè de sempre, doncs, forma part de la nostre carta i de les darreres coses que els comensals es prénen, per aquest motiu, després de cercar i provar, vàrem apostar per Gran Caffè Ravezzi i no hem deixat de servir-lo mai des del 2004.

Jordina

Quan vàrem realitzar la reforma de la cafeteria vàrem decidir fer un canvi més enllà de l'estètica. La filosofia de l'empresa ara aposta per oferir productes de gran qualitat, des de llavors, servim Gran Caffè Ravezzi Sostenible. Els nostres clients coincideixen en que el canvi ha sigut a millor. Estem encantats.

Manel

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi