Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Delicioso / Delicato

Un blend extraordinari i delicat

Delicioso / Delicato

Project presentation background

Delicioso / Delicato

Blend de cafès equilibrat amb entrada en boca plena i sedosa de cos mitjà alt i acidesa lleugera.

Delicioso / Delicato

Gran selecció de cafès de molt alta qualitat que denoten una punta d’acidesa característica dels cafès centre americans i africans plantats en alçada. El resultat és un cafè intens, equilibrat amb complexitat de sabors.

Notes de tast

Blend de cafès equilibrat amb una entrada en boca plena i sedosa amb notes de cacau, caramel i fruits vermells.

Sabor 0
Acidesa 0
Balanced 0
Aroma 0
Cos 0

Formats disponibles

Els blends Delicioso i Delicato estan disponibles tant en format de cafè mòlt sota el nom Delicioso i en format de cafè en monodosi tipus cialda amb el nom Delicato.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi