Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Cafè mòlt

Bossa de 250gr de

Cafè mòlt.

Els blends de Gran Caffè Ravezzi són fruit d'una sel·lecció de cafès de la més alta qualitat amb característiques superiors quant a matissos florals, aromes i acidesa.

Realitzem una torrefacció setmanal del cafè per aconseguir preservar millor totes les característiques del producte.

Des de Gran Caffè Ravezzi creem les nostres pròpies mescles de cafè unint diferents varietats o orígens de cafè per crear una bona mescla amb les particularitats que busquem en cada cas: cos, aroma, acidesa, fragància...

Blends de cafè mòlt de la millor qualitat envasats per mantenir les seves propietats intactes. Un cafè compatible amb infinitat de màquines com les cafeteres de braç o les tradicionals cafeteres italianes.

Oferir el cafè de la millor qualitat ha estat sempre una de les principals raons de ser de Gran Caffè Ravezzi.

Entre els nostres blends n'hem creat un pensant en els cafès italians (Massimo) amb molt cos, crema i fortalesa. D'altres estan ideats per paladars qeu busquen trobar més matisos en un blend com el nostre Capritxoso caracterizat per la seva acidesa, floral i reminiscències a la xocolata.

Bosses de 250 gr de cafè mòlt

Tant per a cafeteres de braç com tradicionals, el nostre cafè mòlt és sinònim de blends de cafè de la millor qualitat envasats per mantenir les seves propietats intactes. Un cafè compatible amb infinitat de màquines com les cafeteres de braç o les tradicionals cafeteres italianes.

És el format que tradicionalment utilitzen més tipus de cafeteres, com les italianes, tradicionals de braç o express o de degoteig, entre moltes altres.

Com amb la resta dels nostres productes, des de Gran Caffè Ravezzi tenim cura de tot el procés d’elaboració del cafè mòlt per tal que mantingui totes les seves propietats i la seva essència. Actualment oferim les varietats de Delicioso, Capritxoso i Decaffeinato.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi