Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Delicato

Un blend extraordinari i delicat

Delicato

Project presentation background

Delicato

Blend de cafès equilibrat amb entrada en boca plena de cos mitjà alt i lleugera acidesa.

Delicato

Amb el nom Delicato, des de Gran Caffè Ravezzi oferim una gran selecció de cafès de màxima qualitat que denoten una punta d’acidesa característica dels cafès centre americans i africans plantats en alçada. El resultat és un cafè intens i equilibrat ideal per als grans cafeters.

Notes de tast

Blend de cafès equilibrat amb una entrada en boca plena i un cos mitjà alt amb una lleugera acidesa. Aquells qui el proven destaquen la seva sedositat amb notes de cacau, caramel i fruits vermells.

Sabor 0
Acidesa 0
Balanced 0
Aroma 0
Cos 0

Formats disponibles

Càpsules monodosi d’alumini

El blend Delicato està disponible en càpsules d’alumini Art compatibles amb el sistema Nespresso*.
Les càpsules d’alumini conserven totes les propietats del cafè intactes i tenen un funcionament òptim amb les cafeteres del sistema Nespresso*.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi