Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Capritxoso / Sostenible

Un blend amb valors sostenibles

Capritxoso / Sostenible

Project presentation background

Capritxoso / Sostenible

Una excel·lent selecció de cafès de màxima qualitat produïts en finques sostenibles i ideal per prendre en format espresso.

Capritxoso / Sostenible

El nostre cafè Capritxoso és fruit d’una excel·lent selecció de cafè de la més alta qualitat, amb els que s’obté una tassa equilibrada. Aquesta varietat compta amb la certificació Rainforest Alliance, que garanteix que el cafè ha estat produït en finques desenvolupades amb la finalitat de preservar el medi ambient i promoure noves tècniques de sostenibilitat.

Notes de tast

El cafè Capritxoso destaca per oferir una aroma i sabor intensos i persistents amb notres cítriques. Una varietat ideal per prendre en format espresso.

Sabor 0
Acidesa 0
Balanced 0
Aroma 0
Cos 0

Formats disponibles

Els blends Capritxoso i Sostenible estan disponibles en format de cafè en gra i cafè mòlt sota el nom Capritxoso i en monodosis de cafè tipus cialda amb el nom Sostenible.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi