Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Càpsules compatibles

Càpsules d'alumini compatibles amb

el sistema Nespresso*.

Els blends de Gran Caffè Ravezzi són fruit d'una sel·lecció de cafès de la més alta qualitat amb característiques superiors quant a matissos florals, aromes i acidesa.

Realitzem una torrefacció setmanal del cafè per aconseguir preservar millor totes les característiques del producte.

Des de Gran Caffè Ravezzi creem les nostres pròpies mescles de cafè unint diferents varietats o orígens de cafè per crear una bona mescla amb les particularitats que busquem en cada cas: cos, aroma, acidesa, fragància...

Amb les càpsules compatibles amb el sistema Nespresso* Art, fabricades amb alumini per conservar tot el sabor i aroma, ja pots assaborir el millor cafè còmodament a casa.

Oferir el cafè de la millor qualitat ha estat sempre una de les principals raons de ser de Gran Caffè Ravezzi.

Entre els nostres blends n'hem creat un pensant en els cafès italians (Massimo) amb molt cos, crema i fortalesa. D'altres estan ideats per paladars qeu busquen trobar més matisos en un blend com el nostre Capritxoso caracterizat per la seva acidesa, floral i reminiscències a la xocolata.

Càpsules compatibles d’alumini

La darrera incorporació a l’oferta de Gran Caffè Ravezzi són les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso* i fabricades amb alumini per conservar tot el sabor i l’aroma del millor cafè. Apostem així per oferir als amants del cafè un format pràctic i adaptat a les noves expectatives dels nostres clients.

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

¿Per què utilitzem l’alumini per fabricar les càpsules Art? Perquè conserva millor el sabor del cafè i fa que s’apreciïn millor les aromes, la intensitat i la crema. Tots aquests aspectes són les principals característiques d’un producte de qualitat. Un producte que oferim en les varietats: Nero Ristretto, Delicato Intenso, Organic Lungo i Decaffeinato Intenso.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi