Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Nero

Un blend d'inspiració italiana

Nero.

Project presentation background

Nero

Blend de cafès fort, amb caràcter però extremadament net. La nostra varietat Nero ofereix un sabor que omple i molt persistent.

Nero

Les càpsules d’alumini de la varietat Nero contenen un blend de cafès fort amb reminiscències a la xocolata negra, que destaca pel seu caràcter extremadament net. El resultat és un cafè amb sabor que omple i molt persistent ideal per als grans amants del cafè cremós, amb caràcter i persistent.

Notes de tast

Cafè d’entrada en boca potent, sense acidesa i amb reminiscències de xocolata negra, nous i fruits secs. El resultat és un cafè cremós, amb caràcter i persistent.

Sabor 0
Acidesa 0
Balanced 0
Aroma 0
Cos 0

Formats disponibles

Càpsules monodosi d’alumini

El blend Nero està disponible en càpsules d’alumini Art compatibles amb el sistema Nespresso*.
Les càpsules d’alumini conserven totes les propietats del cafè intactes i tenen un funcionament òptim amb les cafeteres del sistema Nespresso*.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi