Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Decaffeinato

No treu la son, però trenca esquemes.

Decaffeinato.

Project presentation background

Decaffeinato

Una càpsula d'alumini amb un Blend de cafès descafeïnats equilibrat i net. Un cafè difícil de distingir d'un de no descafeïnat.

Decaffeinato

Blend d’origens descafeïnats d’excel.lent qualitat, fruit d’un procés i control que garanteix un resultat immillorable en format de càpsules d’alumini compatibles amb sistema Nespresso* permetent trobar l’equilibri d’un veritable cafè espresso. Un cafè equilibrat i net que és difícil de distingir d’un de no descafeïnat.

Notes de tast

El nostre Decaffeinato és un cafè amb cos i lleugera acidesa. Revela també una certa aroma a cacau amb aromes de vainilla. El resultat és un cafè equilibrat amb sabor balancejat i ideal per aquells qui han d’optar pel descafeïnat.

Sabor 0
Acidesa 0
Balanced 0
Aroma 0
Cos 0

Formats disponibles

Càpsules monodosi d’alumini

El blend Decaffeinato està disponible en càpsules d’alumini Art compatibles amb el sistema Nespresso*.
Les càpsules d’alumini conserven totes les propietats del cafè intactes i tenen un funcionament òptim amb les cafeteres del sistema Nespresso*.

Botiga online

Ja pots comprar còmodament tots els nostres productes des de la nostra botiga online.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi