Gran Caffè Ravezzi és una empresa que comercialitza productes de cafè de la més alta qualitat per a empreses i particulars.

 

Monodosis Cialda

Monodosis de cafè

de tipus cialda o E.S.E

Els blends de Gran Caffè Ravezzi són fruit d'una sel·lecció de cafès de la més alta qualitat amb característiques superiors quant a matissos florals, aromes i acidesa.

Realitzem una torrefacció setmanal del cafè per aconseguir preservar millor totes les característiques del producte.

Des de Gran Caffè Ravezzi creem les nostres pròpies mescles de cafè unint diferents varietats o orígens de cafè per crear una bona mescla amb les particularitats que busquem en cada cas: cos, aroma, acidesa, fragància...

Un format pràctic que permet comprimir la dosi perfecta de cafè mòlt, sempre de la màxima qualitat, en un filtre de paper mantenint així totes les seves propietats.

Oferir el cafè de la millor qualitat ha estat sempre una de les principals raons de ser de Gran Caffè Ravezzi.

Entre els nostres blends n'hem creat un pensant en els cafès italians (Massimo) amb molt cos, crema i fortalesa. D'altres estan ideats per paladars qeu busquen trobar més matisos en un blend com el nostre Capritxoso caracterizat per la seva acidesa, floral i reminiscències a la xocolata.

Monodosis de cafè tipus cialda

Fàcils d’utilitzar, netes i pràctiques. Així són les monodosis de cafè tipus cialda de Gran Caffè Ravezzi. Un format que permet comprimir la dosi perfecta de cafè mòlt, sempre de la màxima qualitat, en un filtre de paper mantenint així totes les seves propietats.

El sistema de monodosis de cafè en cialdes és l'únic que conté la mateixa quantitat de cafè (7 grams) que les cafeteres tradicionals de braç.

Una de les grans avantatges de les nostres monodosis de cafè tipus cialda és que són compatibles amb una gran varietat de cafeteres. Així, els més cafeters podran gaudir a casa del millor cafè amb l’aroma i cos que demanden.

Els nostre serveis

Des dels nostres orígens, a Gran Caffè Ravezzi hem tingut una gran vocació de servei cap als nostres clients. Un servei proper i àgil per fer-los el dia a dia més fàcil.

Cafè en gra per HORECA

El cafè en gra de Gran Caffè Ravezzi té com a denominador comú la qualitat, a partir de blends curosament seleccionats per oferir el millor resultat a la tassa.

Cápsules compatibles d’alumini

Les càpsules Art, compatibles amb el sistema Nespresso*, han estat fabricades amb alumini per conservar millor el sabor, les aromes, la intensitat i la crema del cafè.

El sistema E.S.E., per a mi, és l'únic sistema de monodosis que hauria d'existit. Obté uns resultats molt similars a la cafetera tradicional de braç i molt superiors a d'altres sistemes de càpsules.

Gerard

*Marca d'una companyia no relacionada amb Gran Caffè Ravezzi